V75-Rubriker | Halmstad

V75 gästar Halmstad och det är en profilstark omgång som väntar med flera kända V75-hästar. Spelmässigt ser det också bra ut och de har faktiskt varit ganska bra drag i loppen på slutet som man får hoppas att det håller i sig. Gulddivisionen med 300.000kr i förstapris har lockat ett riktigt bra fält och Halmstad får bra sport för de prispengarna. Vi twitchar som vanligt 13-14 i morgon med senaste nytt.

Vi ses i streamen i morgon 13.00 för senaste nytt. Här är stugans V75-rubriker i samarbete med Spelvärde.se


David Neves
“Travexperten från Portugal”

/ David Neves

📍  Bästa spiken: 

V75-3 är en vass gulddivision och 2 Hustle Rain är vinnaren i spårlottningen. Hästen har verkligen utvecklats till en elithäst och var riktigt bra i Östersund senast när han stred tappert från dödens. Gången innan hade han alla krafter kvar kvar när han blev påkörd i ett Elitloppsförsök. Nu möter han ett par riktigt bra motståndare och chansen att han hittar till ledningen borde vara god. Därifrån är det bra chans även om 1,3,8 är riktigt bra hästar. Hustle Rain är inte ens favorit i skrivande stund och till 35% så känns det som en vettig spik i omgången.

🔎  Bästa draget:

Jag gillar 9 Poker Lane i V75-1. Dels så visade hästen prov på bra kapacitet när han krigade till sig en andraplats bakom Maroon Day på Kalmar senast. Han fick ändå gå först i tredjespår sista 600 och kom ändå i mål på fina 12,5/2140. Det råder inget tvivel om att barfota bak har inneburit en kick i de två senaste starterna. Favoriten 5 Eminent Kronos har ett knepigt femtespår och jag har ingen jag fastnar för bakom bortsett Poker Lane. Ett litet minus är det att tränare Roger Malmqvist kör själva den här gången. Även om ”Rauga” är rutinerad så kör han inte alls lika mycket längre och har bara 17 körda lopp innanför västen i år. Till under 9% så är Poker Lane min förstahäst i en öppen V75-inledning.

🥶  Mest överspelade:

5 Janks Morton imponerade stort på V75 i sin senaste start när han vann en klass l final från dödens. Problemet är att detta var i början av februari och hästen saknar helt dokumenterad form. Janks Morton tog sina V75-segrar i vintras med skor och eftersom hästen går med skor även nu så är barfotatävlande motståndare ett stort problem för honom. Stallet meddelar att man har kört ett 15 jobb med honom men det borde ändå vara en bit upp till formtoppen aven om detta är en bra häst för klassen. Till 63% så måste han garderas.

📍 Vill du köpa en andel av Neves, klicka här!


Olivers Johansson Trav
“Travexperten från Karlstad”

/ Oliver Johansson

📍  Bästa spiken:

5 Eminent Kronos är ett ämne som har framtiden för sig och man blev klart imponerad efter upphämtningen på Tingsryd i början av maj när han tappade låt oss säga, 100 meter? Jag tycker hästen har bra chans här och man ska nu tävla barfota runt om för första gången i karriären. Klart det kan slå ut på olika sätt eftersom hästen har haft lite strul med gångarten tidigare men felfri tror jag att han vinner V75-1 oavsett resa. Hemmaplan är även en aspekt jag väger in tungt här och spikar i inledningen till 33%.

🔎  Bästa draget:

Givetvis finns det bra konkurrenter i V75-2 men jag måste ge 3 Tuppen lite hype. Han hade inte tävlat sedan februari månad och gjorde ett kanonlopp senast ifrån bakspår mot bra hästar på V75. Jag gillar hästen och han är lite allround. Han kan både öppna och avsluta bra nerifrån kön. Från ett bra spår imorgon tror jag han kan sitta bra på det ingen främre träffen och till 3% vill jag ha med honom på mina lappar.

🥶  Mest överspelad:

5 Janks Morton har enbart tränat inför detta och inte startat i lopp på fem månader. Han är klassen i gänget men att gå ut över 2640 med skor på hovarna känns tillräckligt ont i magen för att jag ska gardera honom. Eller formen kanske bara sitter där? Man ska testa 1 Luca Barosso barfota runt om för första gången vilket är spännande sen tror jag 4 Enjoy The Moment skulle kunna bli farlig ifrån rygg på ledaren. Med det sagt vill jag försöka fälla favoriten i V75-5 och 62% är to much för mig.

📍 Vill du köpa en andel av Oliver, klicka här!


Spelvärde Profilbild
Spelvärdes gratislopp!

/ Rasmus Viklund

V75-3
3 Joviality höll godkänt på Bjerke senast där hon blev lite pigg i spets över full väg. Bättre förutsättningar nu med sprint men hon har en klurig uppgift med risk att hon får göra jobbet själv. Illa ute. 8 Missle Hill har toppform och kan vinna på flera olika sätt, 1 Get A Wish sköt till bra senast och gäller som knapp spetsfavorit, spårar runt om? 2 Hustle Rain var bra senast utvändigt om ledaren i Östersund, risk för samma nu?

📍 Vill du läsa hela analysen gratis, klicka här.
📍 Vill du köpa tipsen av spelvärde, klicka här!


💡 Så fungerar Poolspel på V75

V75 är en form av travspel där spelare försöker att välja vinnarna i sju utvalda lopp. Här är en sammanfattning av hur det fungerar:

Välj dina hästar:
För varje av de sju loppen väljer du en eller flera hästar som du tror kommer att vinna. Antalet hästar du väljer i varje lopp är upp till dig, men ju fler hästar du väljer, desto dyrare blir ditt spel.

Spelkostnad:
Kostnaden för ditt spel beror på hur många hästar du väljer i varje lopp. Du kan också välja att spela med system, där du väljer fler hästar för att öka dina vinstchanser, men det ökar också priset på ditt spel.

Köp en andelskupong av Stugan:
Du kan köpa din spelkupong hos Stugans ATG, Dalatravet.

Vinnande kombinationer:
För att vinna måste du ha alla dina valda hästar rätt i varje av de sju loppen. Om ingen har alla rätt, rullar prispotten över till nästa omgång.

Vinster:
Vinsten beror på hur många som har rätt kombination av vinnande hästar. Om flera personer har samma vinnande kombination delar de på prispotten. Ju färre som har rätt, desto större blir vinsten för varje vinnare.

Jackpot:
Om ingen lyckas få sju rätt i en omgång rullar prispotten över till nästa omgång, vilket kan skapa en jackpot som kan bli mycket stor över tiden.

Stugans vinster på travet hittar du i Skrytbåset!

Sammanfattningsvis är V75 ett spännande sätt att följa travlopp och testa din expertis i att välja vinnande hästar för stora vinstmöjligheter..